05.04.2017

Sudjelovanje na Znanstvenom susretu studenata agroekonomista Hrvatske

U petak 09.12.2016. u Zagrebu na Agronomskom fakultetu održan je tradicionalni drugi Znanstveni susret studenata agroekonomista Hrvatske u organizaciji Hrvatskog agroekonomskog društva.

Na skupu su se predstavili najbolji studenti sa svojim završnim radovima i njihovi mentori, kao predstavnici hrvatskih studija poljoprivrede. Nakon predstavljanja radova, uslijedila je rasprava i diskusija gdje su studenti iznosili rezultate svojih istraživanja, kao i zaključke.

Predstavnik Viskog gospodarskog učilišta u Križevcima je bio Davor Sočec, student smjera Menadžment u poljoprivredi, koji je uspješno obranio svoj završni rad u srpnju pod mentorstvom mr.sc. Silvija Jerčinovića, te je nastavio studirati u Zagrebu na Agronomskom fakultetu, smjer Agrobiznis i ruralni razvitak.

Davor Sočec je predstavio svoj rad pod nazivom Koncept društveno odgovornog poslovanja hrvatskih poljoprivredno- prehrambenih poduzeća. Samo izlaganje i rad kod nazočnih studenata i profesora izazvali su veliko zanimanje, što je ujedno potaknulo i zanimljivu raspravu s pregršt pitanja, te je tema ocjenjena kao vrlo inovativna i zanimnljiva.

 

Mr.sc. Silvije Jerčinović

(izvještaj je stavljen naknadno, jer su naknadno dobivene fotografije)

Fotografije uz članak: