21.04.2017

Nastavnici Učilišta sudjelovali u programu mobilnosti Erasmus +


Nastavnici Učilišta Vedran Nervo, Marijana Vrbančić i Valentina Papić Bogadi boravili su od 3. – 7. travnja 2017. godine u Francuskoj i Mađarskoj u sklopu programa mobilnosti Erasmus +.

Vedran Nervo i Marijana Vrbančić su u Lyonu boravili u svrhu stručnog usavršavanja na institute  VetAgro SUP, Institut d'enseignement supérieur et de recherche en alimentation, santé animale, sciences agronomiques et de l'environnement, gdje su posjetili kliniku za male životinje (psi, mačke, kunići,...), kliniku za preživače (prisustvo na operaciji goveda), kliniku za konje (test šepavosti konja, uklanjanje tumora na nozi magarca) i privatnu farmu mliječnih koza (obilazak farme, obilazak sirane i degustacija kozjih pljesnivih sireva), a bili su prisutni i na predavanjima iz modula “Uzgoj svinja”

Valentina Papić Bogadi je tijekom boravka na Sveučilištu u Kapošvaru održala predavanja iz engleskog jezika za studente diplomskih i poslijediplomskih studija iz područja poljoprivrede, konjogojstva i konjičkog sporta.

Nastavnici su u sklopu sudjelovanja u programu mobilnosti predstavili Učilište i mogućnosti koje ono nudi inozemnim studentima i nastavnicima, proširili su mrežu kontakata i ojačali suradnju inozemnih ustanova s Učilištem.

Također su proširili svoja znanja, kompetencije i vještine relevantne za rad sa studentima, te znanstveni i stručni rad na Učilištu.
Fotografije uz članak: