29.11.2017

VAŽNO! OBAVIJEST studentima koji su ostvarili pravo na STEM stipendiju


Studenti putem svoje jedinstvene identifikacijske oznake (AAI@EduHr) mogu provjeriti svoje mjesto na rang-listi. Studenti koji su ostvarili pravo na državnu stipendiju u STEM područjima znanosti primit će obavijest o ostvarivanju prava na državnu STEM stipendiju preko adrese elektroničke pošte evidentirane u sustavu AAI@EduHr. 
 
Ukoliko student koji je ostvario pravo na državnu STEM stipendiju želi prihvatiti stipendiju, mora u roku od 5 dana od slanja obavijesti (do 5. prosinca 2017.g. do 12:00 h) označiti izjave koje prethode prihvaćanju Uvjeta stipendiranja te upisati svoj IBAN žiro-računa. Prihvaćanje Uvjeta stipendiranja smatra se činom sklapanja ugovora.
 
Ukoliko u navedenom roku student ne prihvati Uvjete stipendiranja, smatrat će se da ne prihvaća državnu stipendiju te će obavijest o ostvarivanju prava na državnu stipendiju dobiti sljedeći student na rang-listi ispod praga do ispunjenja kvote (3400 stipendija).

Studenti koji su ostvarili pravo na STEM stipendiju moraju sa svojim AAI korisničkim identitetom pristupiti aplikaciji na internetskoj stranici https://stemstipendije.mzo.hr/ te prihvatiti (ili odbiti) uvjete stipendiranja. Rok je do 05.12.2017. u 12h.


Lista studenata VGUK koji su ostvarili pravo na STEM stipendije.

Studenti prve godine:       
       
1    Mislav       Arki
2    Nikolina     Perković

Studenti viših godina:

1    Dijana       Čeh
2    Adisa        Ćatić
3    Antonio    Grbavec
4    Martin       Ištvanović
5    Larisa        Jelak
6    Ivan         Kopecki
7    Antonio    Levak
8    Stefani     Maltarić
9    Lorena     Ruga
10    Filip        Rutić
11    Antonio  Sitek
12    Milan      Suša
13    Marko    Škec
       

Visoko gospodarsko učilište u Križevcima