22.12.2017

Održana promocija završenih studenata Učilišta

U srijedu, 20. prosinca 2017. održana je svečana promocija završenih studenata preddiplomskog Stručnog studija Poljoprivreda, odnosno Specijalističkih diplomskih stručnih studija Poljoprivreda i Menadžment u poljoprivredi Visokoga gospodarskoga učilišta u Križevcima. U zvanje stručnih prvostupnika inženjera poljoprivrede promoviran je 71 student, stručnih specijalista inženjera poljoprivrede 11 studenata i 10 studenata u zvanje stručnih specijalista menadžmenta u poljoprivredi.

Svečanu promociju pozdravnim je govorom otvorila dekanica dr. sc. Marijana Ivanek-Martinčić koja je istaknula plemenitost izabrane profesije i čestitala promoventima na njihovom uspjehu.

Prisutne je pozdravio predstavnik grada Križevaca, pročelnik za društvene djelatnosti mr. sc. Mladen Tenodi koji je promoventima zaželio uspješnu karijeru.

Nakon svečane prisege i podjele diploma u ime svojih kolegica i kolega i u svoje osobno ime prisutnima su se obratile predstavnice završenih studenata Stručnog studija Poljoprivreda Josipa Pavleković i diplomanata Specijalističkih diplomskih stručnih studija Poljoprivreda i Menadžment u poljoprivredi Paula Uroić.

Na promociji su nagrađeni najbolji diplomanti VGUK.

Na preddiplomskom stručnom studiju Poljoprivreda najbolji uspjeh od redovitih studenata, s prosječnom ocjenom studija od 4,88, postigla je Josipa Pavleković, a od izvanrednih studenata, s prosječnom ocjenom studija od 4,85, Vesna Roginek Duh.

Na Specijalističkom diplomskom stručnom studiju Menadžment u poljoprivredi, s prosječnom ocjenom studija od 4,87, postigla je Paula Uroić, a na studiju Poljoprivreda, usmjerenju Održiva i ekološka poljoprivreda najbolji uspjeh, s prosječnom ocjenom studija od 4,50, postigla je Tatjana Horvat.

Program su vodili studenti Ivan Tinodi i Lorena Ruga. Promocija je uljepšana kratkim glazbenim programom učenika Glazbene škole „Albert Štriga“ iz Križevaca. Nastupili su Robin Petić na vibrafonu i Karlo Vuk na harmonici.

Po završetku je upriličeno zajedničko fotografiranje studenata i profesora.

Fotografije uz članak: