06.02.2018

ODRŽAN 18. TRADICIONALNI STUDENTSKI BAL VISOKOG GOSPODARSKOG UČILIŠTA U KRIŽEVCIMA


U petak, 26. siječnja 2018. u organizaciji Studentskog zbora održan je u križevačkom restoranu „Klara“ 18. tradicionalni Studentski bal. Oko stotinu i šezdeset studentica i studenata te profesora Visokog gospodarskog učilišta okupilo se u restoranu kako bi se, dalje od uobičajenog okruženja i briga, veselili i družili.

U ime Visokog gospodarskog učilišta prodekanica Tatjana Jelen obratila se studentima riječima podrške, a podršku u ime grada Križevaca iskazao je pročelnik upravnog odjela za društvene djelatnosti, gospodin Mladen Tenodi.

Predsjednik studentskog zbora Filip Rutić zahvalio se svim sponzorima koji su omogućili da se bal održi: Visokom gospodarskom učilištu u Križevcima, Gradu Križevcima, Koprivničko-križevačkoj županiji, tvrtki Poljocentar,  te mnogim drugim tvrtkama i pojedincima.
Uz tamburaški sastav Logos  večer je započela tradicionalnim valcerom profesora i studenata, a bila je ispunjena plesom, igrama, tombolom i proglašenjem najboljeg profesora i profesorice te kralja i kraljice bala. Za najboljeg profesora i profesoricu izabrani su Dražen Čuklić i Kristina Svržnjak, koji su tijekom našeg studiranja uvijek bili uz nas, pružali nam tople riječi podrške i gurali nas naprijed, bez obzira na prepreke i izazove na našem putu, i na tome im neizmjerno zahvaljujemo. U izboru za kralja i kraljicu bala okrunjeni su simpatični Mateo Golubić i prekrasna Viktorija Savić sa smjera Menadžment u poljoprivredi.
Nakon izbora, ples i zabava nastavili su se do ranih jutarnjih sati.

Djelić atmosfere možete pogledati na slikama, pročitati u tjedniku „Glas Podravine i Prigorja“ i vidjeti na linku:   http://prigorski.hr/fotovideo-odrzan-18-studentski-bal-studenata-i-profesora-visokog-gospodarskog-ucilista-u-krizevcima/

Fotografije izvor: www.prigorski.hr

                            Izvješće sastavila:
Barbara Imbriša
Menadžment u poljoprivredi, III. god.

Fotografije uz članak:
Datoteke uz članak:
Članak Glas Podravine i Prigorja
2.24 MB