04.07.2018

NATJEČAJ ZA DODJELU PRAVA NA SUBVENCIONIRANO STANOVANJE REDOVITIH STUDENATA U STUDENTSKIM DOMOVIMA STUDENTSKOG CENTRA VARAŽDIN I REDOVITIH STUDENATA SMJEŠTENIH KOD PRIVATNIH STANODAVACA U ČAKOVCU, KRIŽEVCIMA, KOPRIVNICI I BJELOVARU U AK. GOD. 2018./2019.

Na temelju članka 16. Pravilnika o uvjetima i načinu ostvarivanja prava redovitih studenata na subvencionirano stanovanje (NN br. 53/2017; u daljnjem tekstu: Pravilnik) Studentski centar Varaždin, Julija Merlića 9, 42000 Varaždin, raspisuje

NATJEČAJ
ZA DODJELU PRAVA NA SUBVENCIONIRANO STANOVANJE REDOVITIH
STUDENATA U STUDENTSKIM DOMOVIMA STUDENTSKOG CENTRA
VARAŽDIN I REDOVITIH STUDENATA SMJEŠTENIH KOD PRIVATNIH
STANODAVACA U ČAKOVCU, KRIŽEVCIMA, KOPRIVNICI I BJELOVARU U
AKADEMSKOJ GODINI 2018./2019.

Na natječaj mogu se prijaviti redoviti studenti (državljani Republike Hrvatske, državljani EU-a s prijavljenim boravkom u RH koji imaju odobren status stranca na stalnom boravku u RH i osobe sukladno Zakonu o međunarodnoj i privremenoj zaštiti) visokih učilišta koji studiraju u Varaždinu, Čakovcu, Križevcima, Koprivnici i Bjelovaru te kandidati koji upisuju redoviti studij u navedenim gradovima u jesenskom roku.

Na natječaj ne mogu se prijaviti izvanredni studenti i studenti kojima je mjesto prebivališta u mjestu studiranja.
Studenti se mogu natjecati isljučivo za smještaj u domove koji se nalaze u mjestu u kojem studiraju. Izuzetak su studenti Učiteljskog fakulteta u Zagrebu - Odsjek Čakovec, koji se mogu prijaviti na natječaj za smještaj u studentske domove Studentskog centra Varaždin.

Studenti se (prema Odluci o iznosu subvencija i kvoti za subvencionirano stanovanje u akademskoj godini 2018./2019. Ministarstva znanosti i obrazovanja) natječu za: • 811 mjesta u studentskim domovima Studentskog centra Varaždin • 60 subvencija za studente smještene kod privatnih stanodavaca u Čakovcu, • 20 subvencija za studente smještene kod privatnih stanodavaca u Koprivnici, • 20 subvencija za studente smještene kod privatnih stanodavaca u Križevcima i • 30 subvencija za studente smještene kod privatnih stanodavaca u Bjelovaru.

Prijave na natječaj s dokumentacijom dostavljaju se isključivo poštom. Rok za prijavu na natječaj je 27. srpanj 2018. g. (Uvjet je da je prijava na natječaj s propisanom dokumentacijom upućena poštom preporučeno ili predana ovlaštenom pružatelju poštanskih usluga. Dan predaje pošti, odnosno ovlaštenom pružatelju poštanskih usluga smatra se danom predaje Studentskom centru Varaždin. Preporučamo studentima da ne čekaju zadnji dan za slanje prijave već da prijavu pošalju čim prikupe potrebnu dokumentaciju kako bi u natječajnom roku mogli provjeriti je li prijava stigla).

Detaljnije u dokumentu u prilogu ispod.
Datoteke uz članak:
Uvjeti natječaja
169.11 kB