08.11.2018

Nacionalna konferencija "Strukturiranim dijalogom do održivih ruralnih zajednica" - sudjelovanje studenata

Dana 18.-19. listopada 2018. održana je Nacionalna konferencija Strukturiranim dijalogom do održivih ruralnih zajednica, koju je organizirao Hrvatski lovački savez u sklopu Erasmus+ projekta čiji je voditelj član Alumni VGUK Tomislav Skočić, struč.spec.oec.agr.

Opći cilj ovog projekta je osvijestiti važnost sudjelovanja mladih i donositelja odluka u procesu strukturiranog dijaloga te time:

  • povećati broj mladih i donositelja odluka koji će biti uključeni u proces strukturiranog dijaloga na lokalnoj i nacionalnoj razini,
  • potaknuti mlade i donositelje odluka na međusobnu komunikaciju i suradnju kroz proces strukturiranog dijaloga,
    potaknuti mlade i donositelje odluka s ruralnih područja na umrežavanje s drugim ruralnim područjima u Hrvatskoj, što je važna poruka zajedništva na istim ciljevima.

Konferencija se održala u prostorijama Zagrebačkog velesajma u vrijeme održavanja Sajma lova i ribolova te Sajma zdrave hrane, što je bila "dodana vrijednost" i za studente i za profesore.

Sudionici konferencije bili su predstavnici lokalnih zajednica, predstavnici Hrvatskog lovačkog saveza, učenici ekonomskih srednjih škola te studenti i profesori Visokog gospodarskog učilišta u Križevcima. Za sudjelovanje na konferenciji svi mladi su dobili certifikat (prilog).

Ono što su sve studenti naučili te kako su doživjeli konferenciju možete pročitati u prilogu te pogledati program, slike i kratki filmić https://www.youtube.com/watch?v=pGM_luEKkr8.Izvještaj sastavila dr.sc. Kristina Svržnjak Fotografije uz članak:
Datoteke uz članak:
Impresije studenata
245.29 kB
Potvrda o sudjelovanju
408.38 kB
Program konferencije
262.98 kB