19.12.2018

Promocija završenih studenata Učilišta

Svečana promocija završenih studenata Visokoga gospodarskoga učilišta u Križevcima održana je u srijedu, 19. prosinca 2018. Promovenata preddiplomskog Stručnog studija Poljoprivreda  bilo je 59, a sa specijalističkih diplomskih stručnih studija Poljoprivreda i Menadžment u poljoprivredi ukupno je bilo promovirano 17 studenata. Pozdravnim govorom svečanost je otvorila dekanica dr. sc. Marijana Ivanek-Martinčić. Prisutne je pozdravio i gradonačelnik grada Križevaca gospodin Mario Rajn.

Nakon svečane prisege i podjele diploma u ime svojih kolegica i kolega i u svoje osobno ime prisutnima su se obratile predstavnice završenih studenata preddiplomskog Stručnog studija Poljoprivreda Dijana Čeh i Specijalističkih diplomskih stručnih studija Poljoprivreda i Menadžment u poljoprivredi Ana Horvat.

Na promociji su nagrađeni najbolji diplomanti VGUK. Na preddiplomskom stručnom studiju Poljoprivreda najbolji uspjeh od redovitih studenata, s prosječnom ocjenom studija 4,80 postigla je Dijana Čeh, a od izvanrednih studenata Zoran Zlatar s prosječnom ocjenom studija 4,25. Na Specijalističkom diplomskom stručnom studiju Menadžment u poljoprivredi najbolji uspjeh, s prosječnom ocjenom studija 4,14 postigao je Tomislav Zrinski, a na studiju Poljoprivreda, usmjerenju Održiva i ekološka poljoprivreda najbolji uspjeh, s prosječnom ocjenom studija 4,65, postigla je Ksenija Šikač.

Program su vodili studenti Ivan Tinodi i Lorena Ruga. Promocija je uljepšana prekrasnim kratkim glazbenim programom učenika Glazbene škole „Albert Štriga“ iz Križevaca. Nastupili su Matej Pavić, truba i Andrej Pavić, saksofon te kvartet tambura: Josip Berend, Ivan Jambrec, Ivan Pavljak i Klaudije Mažar.

Fotografije uz članak: