25.04.2017

Studenti Visokog gospodarskog učilišta obavili sjetvu kukuruza i soje na površinama OPG-a Salajpal


U okviru projekta Procjena adaptabilnosti hrvatskog sortimenta kukuruza i soje u funkciji oplemenjivanja za tolerantnost na sušu (ADA) u kojem sudjeluje i naše Visoko gospodarsko učilište, naši su studenti u ponedjeljak, 24.4., ručno obavili sjetvu 32 hibrida kukuruza i 32 sorte soje na površinama OPG Salajpal u mjestu Gola.
21.04.2017

Nastavnici Učilišta sudjelovali u programu mobilnosti Erasmus +


Nastavnici Učilišta Vedran Nervo, Marijana Vrbančić i Valentina Papić Bogadi boravili su od 3. – 7. travnja 2017. godine u Francuskoj i Mađarskoj u sklopu programa mobilnosti Erasmus +.
30.03.2017

Obavijest o radnom vremenu knjižnice


Knjižnica će od ponedjeljka 3. travnja do daljnjeg za korisnike biti otvorena od 12 do 14 sati.
24.03.2017

Poziv za prijavu zahtjeva i projektnih prijedloga


Poziv za prijavu zahtjeva i projektnih prijedloga koje se odnose na zadovoljavanje kulturnih, sportskih i zabavnih potreba redovitih studenta koji studiraju u Varaždinu, Čakovcu, Koprivnici, Križevcima i Bjelovar.

17.03.2017

Predstavljanje knjige: "Hrvatska prirodna bogatstva - Zaštita i odgovorni razvoj"Hrvatska akademija znanostii umjetnosti Zavod za znanstvenioistraživački i umjetnički rad Koprivničko-križevačke županije u Križevcima; Ogranak Matice Hrvatske u Križevcima i Visoko gospodarsko učilište u Križevcima pozivaju Vas na predstavljanje knjige: "Hrvatska prirodna bogatstva - Zaštita i odgovorni razvoj".
Arhiva... Arhiva...