14.10.2015

NATJEČAJ za izbor nastavnika u nastavno zvanje, na radno mjesto profesora visoke škole i za radno mjesto II. kategorije - knjižničar/ka

NATJEČAJ: za izbor nastavnika u nastavno zvanje i na radno mjesto  profesora visoke škole  iz područja biotehničkih znanosti, polje poljoprivreda   1 izvršitelj/ica (iz bivše grane Ekologija i zaštita okoliša) i 1 izvršitelj/ica (iz bivše grane Stočarstvo) te 1 izvršitelj/ica za poslove II. vrste – knjižničar/ka na neodređeno puno radno vrijeme.
23.09.2015

JAVNI NATJEČAJ za prikupljanje ponuda za davanje u zakup poslovnog prostora

Visoko gospodarsko učilište u Križevcima objavljuje javni natječaj za davanje u zakup poslovnog prostora u sklopu objekta Visokoga gospodarskog učilišta u Križevcima.
07.08.2015

NATJEČAJ za izbor nastavnika u nastavno zvanje i na radno mjesto predavača/profesora visoke škole

Natječaj za izbor nastavnika u nastavno zvanje i na radno mjesto od predavača do profesora visoke škole  iz područja prirodnih znanosti, polje kemija (bivša grana primijenjena kemija) ili područja biotehničkih znanosti, polje poljoprivreda za predmet agrokemija 1 izvršitelj/ica
04.08.2015

JAVNI NATJEČAJ za prikupljanje ponuda za davanje u zakup poslovnog prostora

Natječaj za prikupljanje ponuda za davanje u zakup poslovnog prostora u sklopu objekta Visokoga gospodarskog učilišta u Križevcima.