Poštovani,

Prijave za ispitni rok, tj.  predmete na kojima sam ja nositelj,  08. srpnja 2020. (srijeda), obavljate preko ISVU sustava i ukoliko se odlučite za ovaj rok obavezno se javite do 07.07.2020. (utorak) na e-mail (dalagic@vguk.hr). U Vašoj e-poruci navedite: ime i prezime, smjer, godinu studija, predmet koji polažete i  vaš e-mail treba biti s domenom ...@ vguk.hr.

Ukoliko se radi o dijelovima  ispita prijavljujete se preko e-maila s gore navedenim podacima. Zakašnjele i nepotpune prijave se neće uvažiti!

Ispit 08. srpnja 2020. godine  održat će se na Učilištu u 13.00 sati . Studenti su dužni držati se preporuka zaštite od Corona virusa .

Studenti kojima je potreban potpis u  indeks, upis ocjene, konzultacije i sl. mogu navratiti u moj kabinet istog dana, tj. 08. srpnja 2020. u vremenu od 09.00 do 12.00 sati.

 S poštovanjem, prof. Alagić

Prijava korisnika

Mrežna stranica koristi kolačiće (cookies). Kolačiće upotrebljavamo kako bismo personalizirali sadržaj i oglase, omogućili značajke društvenih medija i analizirali promet. Isto tako, podatke o vašoj upotrebi naše web-lokacije dijelimo s partnerima za društvene medije, oglašavanje i analizu, a oni ih mogu kombinirati s drugim podacima koje ste im pružili ili koje su prikupili dok ste upotrebljavali njihove usluge. Nastavkom korištenja naših internetskih stranica vi prihvaćate našu upotrebu kolačića. Polica privatnosti.