DANI ERASMUSA NA UČILIŠTU

 

 

Visoko gospodarsko učilište u Križevcima pridružuje se nacionalnom obilježavanju Dana Erasmusa (#ErasmusDays), prigodnoj godišnjoj proslavi programa Erasmus+, najvećeg programa Europske unije namijenjenog obrazovanju, osposobljavanju, mladima i sportu.

Tom ćemo prilikom na našem Učilištu svečano obilježiti 10. obljetnicu uspješnog provođenja  Erasmus programa, gdje će sadašnji i budući korisnici, studenti i profesori, ali i šira javnost, saznati  o rezultatima i prednostima naših mnogobrojnih Erasmus projekata, o koristima i posebnostima sudjelovanja, svjedočanstva o primjerima dobre prakse...

Dvodnevni program Dana Erasmusa pod naslovom Naših 10 godina s Erasmusom održat će se u četvrtak, 15. listopada 2020. u 12.30 za nastavno osoblje i u petak 16. listopada 2020. u 11.30. za studente u velikoj predavaonici na Ratarni.

Programom je predviđen i koncert u crkvi Sv. Križa u četvrtak, 15. listopada 2020. u 18.00 sati,  gdje ćete  uživati u pjevanju svestrane vokalne umjetnice i pedagoginje Ivane Galić, magistrice vokalne izvedbe s prestižnog londonskog Royal College of Music. Pratnja na  gitari Darko Horvat.

Obavješćujemo sve sadašnje i bivše korisnike programa Erasmus+  da mogu za vrijeme #ErasmusDays dijeliti svoja pozitivna svjedočanstva putem pisanih objava, dijeljenjem fotografija ili videa.

Prijava korisnika

Mrežna stranica koristi kolačiće (cookies). Kolačiće upotrebljavamo kako bismo personalizirali sadržaj i oglase, omogućili značajke društvenih medija i analizirali promet. Isto tako, podatke o vašoj upotrebi naše web-lokacije dijelimo s partnerima za društvene medije, oglašavanje i analizu, a oni ih mogu kombinirati s drugim podacima koje ste im pružili ili koje su prikupili dok ste upotrebljavali njihove usluge. Nastavkom korištenja naših internetskih stranica vi prihvaćate našu upotrebu kolačića. Polica privatnosti.