OBAVIJEST - NASTAVA NA DALJINU

 

 

Prema preporukama HZJZ i Ministarstva znanosti i obrazovanja nastava će se u VGUK održavati na daljinu od utorka 1. prosinca 2020.

U ponedjeljak, 30. studenoga 2020. nastava za prvu godinu preddiplomskog studija i za specijalistički diplomski stručni studij Poljoprivreda će se održati po redovitom rasporedu u Učilištu, kao i do sada. Izborni predmeti za više godine preddiplomskog studija bit će online.


Studenti su dužni biti u kontaktu s predmetnim nastavnicima, dostupni on-line, a svaki će nastavnik studente obavijestiti o načinu održavanja nastave za svoj predmet  (preko kojeg poslužitelja/platforme, odnosno na koji način će izvoditi nastavu).
S obzirom na to da će se neke od vježbi, kao i praktična nastava, ispiti i kolokviji moći i dalje odvijati u Učilištu, postoji mogućnost  da će se izraditi privremeni/prilagođeni raspored o kojem će studente pravovremeno obavještavati predmetni nastavnici.

 

Ostanite zdravi i budite odgovorni!
VGUK

Prijava korisnika

Mrežna stranica koristi kolačiće (cookies). Kolačiće upotrebljavamo kako bismo personalizirali sadržaj i oglase, omogućili značajke društvenih medija i analizirali promet. Isto tako, podatke o vašoj upotrebi naše web-lokacije dijelimo s partnerima za društvene medije, oglašavanje i analizu, a oni ih mogu kombinirati s drugim podacima koje ste im pružili ili koje su prikupili dok ste upotrebljavali njihove usluge. Nastavkom korištenja naših internetskih stranica vi prihvaćate našu upotrebu kolačića. Polica privatnosti.