Sukladno odredbama Natječaja za izbor jednog izvršitelja/ice na radnom mjestu položaja III. vrste – voditelj ostalih ustrojstvenih jedinica na neodređeno puno radno vrijeme, koji je objavljen 9. listopada 2019. u Hrvatskom zavodu za zapošljavanje u Križevcima, Narodnim novinama br. 96. i mrežnoj stranici Učilišta www.vguk.hr objavljuje se

P O Z I V

kandidatkinja na predmetni natječaj ANDREJA ŽEGER MUNIĆ poziva se na provjeru znanja i sposobnosti iz računovodstva, poznavanja rada na računalu i intervju dana 24. listopada 2019. u 10 sati u Upravnoj zgradi Visokoga gospodarskog učilišta u Križevcima, Milislava Demerca 4.

Prijava korisnika

Mrežna stranica koristi kolačiće (cookies). Kolačiće upotrebljavamo kako bismo personalizirali sadržaj i oglase, omogućili značajke društvenih medija i analizirali promet. Isto tako, podatke o vašoj upotrebi naše web-lokacije dijelimo s partnerima za društvene medije, oglašavanje i analizu, a oni ih mogu kombinirati s drugim podacima koje ste im pružili ili koje su prikupili dok ste upotrebljavali njihove usluge. Nastavkom korištenja naših internetskih stranica vi prihvaćate našu upotrebu kolačića. Polica privatnosti.