VISOKO GOSPODARSKO UČILIŠTE U KRIŽEVCIMA

objavljuje

PONŠTENJE

DIJELA NATJEČAJA

Poništava se objava dijela natječaja Visokoga gospodarskog učilišta u Križevcima, objavljenog 25. rujna 2019. u: Narodnim novinama  br. 90. (5611), Večernjem listu, Euraxessu, mrežnoj stranici www.vguk.hr i Hrvatskom zavodu za zapošljavanje, pod b)

- za izbor nastavnika u nastavno zvanje i na radno mjesto predavač ili viši predavač iz područja društvenih znanosti, znanstveno polje kineziologija – 1 izvršitelj/ica na neodređeno vrijeme u punom radnom vremenu.

Pozivaju se kandidati koji nisu naznačili na koverti osobne podatke (adresu) da dostavljenu dokumentaciju preuzmu u Visokom gospodarskom učilištu u Križevcima, u roku od 15 dana od objave poništenja dijela natječaja.

 

U Križevcima 25. listopada 2019.

Prijava korisnika

Mrežna stranica koristi kolačiće (cookies). Kolačiće upotrebljavamo kako bismo personalizirali sadržaj i oglase, omogućili značajke društvenih medija i analizirali promet. Isto tako, podatke o vašoj upotrebi naše web-lokacije dijelimo s partnerima za društvene medije, oglašavanje i analizu, a oni ih mogu kombinirati s drugim podacima koje ste im pružili ili koje su prikupili dok ste upotrebljavali njihove usluge. Nastavkom korištenja naših internetskih stranica vi prihvaćate našu upotrebu kolačića. Polica privatnosti.