Na svečanoj sjednici Stručnog vijeća Visokoga gospodarskog učilišta u Križevcima, održanoj  povodom Dana Učilišta i 160. obljetnice poljoprivrednog školstva u Križevcima, uručene su Dekanove nagrade.

Dekanova nagrada se svake godine dodjeljuje najboljim studentima na preddiplomskom Stručnom studiju Poljoprivreda za postignut uspjeh u prethodnoj akademskoj godini.

Studenti se prijavljuju na Natječaj za Dekanovu nagradu, a prijavljeni se boduju prema uspjehu, ali i dodatnim aktivnostima.

Dekanovu nagradu za postignut uspjeh u prethodnoj godini preddiplomskog Stručnog studija Poljoprivreda dobili su:

        Nikola Mikinac, za najboljeg redovitog studenta prve godine,

        Martin Topljak, za najboljeg redovitog studenta druge godine

        Patrik Majetić za najboljeg izvanrednog studenta druge godine

Čestitke studentima!

Vaše Učilište!

Prijava korisnika

Mrežna stranica koristi kolačiće (cookies). Kolačiće upotrebljavamo kako bismo personalizirali sadržaj i oglase, omogućili značajke društvenih medija i analizirali promet. Isto tako, podatke o vašoj upotrebi naše web-lokacije dijelimo s partnerima za društvene medije, oglašavanje i analizu, a oni ih mogu kombinirati s drugim podacima koje ste im pružili ili koje su prikupili dok ste upotrebljavali njihove usluge. Nastavkom korištenja naših internetskih stranica vi prihvaćate našu upotrebu kolačića. Polica privatnosti.