Humanitarna akcija

HODAJ, TRČI, BICIKLIRAJ ZA PETRINJU!

Poštovani studenti, sadašnji i bivši, djelatnici našeg Učilišta, a i svi koji pratite naš rad, pozivamo Vas da se kao rekreativci, trkači ili biciklisti (hodanjem, trčanjem ili bicikliranjem) uključite u ovu vrijednu humanitarnu akciju za potresom pogođena područja.

Sudjelovanjem u ovoj akciji pokažimo solidarnost te novčanom donacijom pomozimo onima kojima je to ovih dana najpotrebnije.

Prijavu možete izvršiti preko poveznice.

Prilikom prijave, ukoliko niste član određenog sportskog kluba izaberite opciju „individualno“.

Fotografirajte se sa svojim startnim brojem i pošaljite nam fotografiju na e-mail adresu: mtopljak@vguk.hr (Martin Topljak, predsjednik studentskog zbora VGUK) kako bismo nakon provedene akcije mogli izvijestiti o sudjelovanju profesora, studenata i pratitelja VGUK u ovoj hvalevrijednoj inicijativi.

Humanitarna akcija „53 za 53Nju“ provodi se od 1. do 31. siječnja 2021. godine, uključimo se te pokažimo kako nam je stalo, pokrenimo se i budimo solidarni, jer svojim malim naporom možemo pomoći da Petrinja, Glina, Sisak i okolna područja ponovno pobijede. Baš kao i u prošlosti, Hrvatska mora pobijediti!

Više informacija možete pronaći na internet adresi: stoperica.hr

Studentski zbor VGUK

Prijava korisnika

Mrežna stranica koristi kolačiće (cookies). Kolačiće upotrebljavamo kako bismo personalizirali sadržaj i oglase, omogućili značajke društvenih medija i analizirali promet. Isto tako, podatke o vašoj upotrebi naše web-lokacije dijelimo s partnerima za društvene medije, oglašavanje i analizu, a oni ih mogu kombinirati s drugim podacima koje ste im pružili ili koje su prikupili dok ste upotrebljavali njihove usluge. Nastavkom korištenja naših internetskih stranica vi prihvaćate našu upotrebu kolačića. Polica privatnosti.