Učilište sudjelovalo u humanitarnoj akciji 53za53nju

Kako su razorni potresi krajem protekle, 2020. godine učinili veliku i razornu štetu na području Gline, Petrinje, Siska i okolnih mjesta pokrenute su razne humanitarne akcije i akcije pomoći stradalima u potresu.

Jedna od takvih akcija je „53za53nju“, odnosno „Hodaj, trči, vozi za Petrinju“ koja je organizirana od strane Rotary Cluba Osijek „Josip Juraj Strossmayer“ koji su svojom hvalevrijednom inicijativom pomogli prikupljanju novčanih sredstava za područja pogođena razornim potresima, virtualna je utrka održana kroz cijeli mjesec siječanj te je okupila više od 9 tisuća sudionika.

Kako je studentski zbor Učilišta na pomoć i podršku pozvao cjelokupnu zajednicu koja je vezana uz naše Učilište (profesore, osoblje, bivše i sadašnje studente te simpatizere VGUK) možemo biti zadovoljni što smo svojoj malom žrtvom imali priliku pokrenuti stvari na bolje te pokazati ljudima u nevolji kako nisu, a nikada ni neće ostati sami dok je hrvatskog zajedništva i solidarnosti!

Kroz proteklo smo razdoblje zaprimili razne prijavnice te fotografije dobrih ljudi koji su sudjelovali u ovoj humanitarnoj akciji, a koji su povezani sa Učilištem. Hodali su i trčali profesori, studenti te bivši studenti (ALUMNI VGUK) čime su iskazali podršku i pružili pomoć onima kojima je to u ovom trenutku zaista potrebno.

U nastavku su prikazane fotografije sudionika u humanitarnoj akciji „53za53nju“.

Studentski zbor VGUK

Prijava korisnika

Mrežna stranica koristi kolačiće (cookies). Kolačiće upotrebljavamo kako bismo personalizirali sadržaj i oglase, omogućili značajke društvenih medija i analizirali promet. Isto tako, podatke o vašoj upotrebi naše web-lokacije dijelimo s partnerima za društvene medije, oglašavanje i analizu, a oni ih mogu kombinirati s drugim podacima koje ste im pružili ili koje su prikupili dok ste upotrebljavali njihove usluge. Nastavkom korištenja naših internetskih stranica vi prihvaćate našu upotrebu kolačića. Polica privatnosti.