Obzor Europa (Horizon Europe) sljedeći je program EU-a za financiranje istraživanja i inovacija za razdoblje od 2021. do 2027. godine i nasljednik je programa Obzor 2020 (Horizon 2020).

 

Nacionalno predstavljanje Okvirnog programa za istraživanje i inovacije - Obzor Europa održat će se virtualno 23. ožujka 2021. godine s početkom u 10.15 sati.

 

Više informacija možete pronaći na ovoj poveznici: https://www.obzoreuropa.hr/novosti-pregled/nacionalno-predstavljanje-okvirnog-programa-za-istrazivanje-i-inovacije-obzor-eu

 

Na novoj nacionalnoj mrežnoj stranici Obzor Europa https://www.obzoreuropa.hr/ objavljivat će se informacije i novosti o ovom programu.

 

Prijava korisnika

Mrežna stranica koristi kolačiće (cookies). Kolačiće upotrebljavamo kako bismo personalizirali sadržaj i oglase, omogućili značajke društvenih medija i analizirali promet. Isto tako, podatke o vašoj upotrebi naše web-lokacije dijelimo s partnerima za društvene medije, oglašavanje i analizu, a oni ih mogu kombinirati s drugim podacima koje ste im pružili ili koje su prikupili dok ste upotrebljavali njihove usluge. Nastavkom korištenja naših internetskih stranica vi prihvaćate našu upotrebu kolačića. Polica privatnosti.