U četvrtak, 11. ožujka, u posjetu Učilištu bile su ravnateljica Agencije za znanost i visoko obrazovanje, prof. dr. sc. Jasmina Havranek i zamjenica ravnateljice, dr. sc. Vesna Dodiković-Jurković.

Domaćini sastanka bile su dekanica dr. sc. Marijana Ivanek-Martinčić, prodekanica dr. sc. Tatjana Jelen, pročelnica preddiplomskog studija dr. sc. Marcela Andreata-Koren i voditeljica Jedinice za osiguravanje i unapređivanje kvalitete na VGUK, Dušanka Gajdić, spec. univ. oec.

Na sastanku se razgovaralo o stanju u visokom obrazovanju, akreditaciji novih studijskih programa, reakreditaciji visokih učilišta, stručnim studijima i planovima VGUK.

Razgovor je protekao u vrlo srdačnom okruženju. Na kraju sastanka ravnateljica je rekla: „Uvijek se dobro vratiti na Visoko gospodarsko učilište u Križevcima. Još bolje je naći tim koji želi bolje i razumije kako. Nadam se da će i šira zajednica prepoznati potrebu obrazovanja za sve što se radi u poljoprivredi. Želim vam još veći napredak“.

Prijava korisnika

Mrežna stranica koristi kolačiće (cookies). Kolačiće upotrebljavamo kako bismo personalizirali sadržaj i oglase, omogućili značajke društvenih medija i analizirali promet. Isto tako, podatke o vašoj upotrebi naše web-lokacije dijelimo s partnerima za društvene medije, oglašavanje i analizu, a oni ih mogu kombinirati s drugim podacima koje ste im pružili ili koje su prikupili dok ste upotrebljavali njihove usluge. Nastavkom korištenja naših internetskih stranica vi prihvaćate našu upotrebu kolačića. Polica privatnosti.