Prvi dolazni Erasmusovci na Učilištu u ovoj godini

 

U sklopu Erasmus programa mobilnosti u Učilištu su nedavno boravila prva dva profesora u ovoj godini, i to u razdoblju od 15. do 18. ožujka:

  • prof. dr. sc. Dragoslav Mircov s rumunjskog Sveučilišta za poljoprivredne znanosti i veterinarsku medicinu iz Temišvara
  • doc. dr. sc. Predrag Ivanković s Agronomskog i prehrambenotehnološkog fakulteta Sveučilišta u Mostaru.

Dr. sc. Mircov je bio na mobilnosti u svrhu držanja nastave i održao osam sati predavanja iz užeg područja svoje struke. Mobilnost dr. sc. Ivankovića bila je u svrhu osposobljavanja pa se upoznao sa studijskim programima, načinima izvođenja nastave na VGUK, teoretske i praktične, prostorima u kojima se održava nastava i provode istraživanja, kao i radom na projektima. Tijekom posjeta bilo je i razgledavanje farmi u okolici Križevaca, posjet nekadašnjem studentu, proizvođaču vina te obilazak križevačkih kulturno-povijesnih spomenika. Oba su profesora studentima i nastavnom osoblju predstavili svoje ustanove i posebno mogućnosti za dolaznu mobilnos, što će sigurno povećati zanimanje križevačkih studenata i nastavnog osoblja za sudjelovanje na Erasmusu u sljedećem razdoblju.

 

Fotogalerija Fotogalerija Fotogalerija Fotogalerija Fotogalerija Fotogalerija Fotogalerija Fotogalerija fotogalerija_2

Prijava korisnika

Mrežna stranica koristi kolačiće (cookies). Kolačiće upotrebljavamo kako bismo personalizirali sadržaj i oglase, omogućili značajke društvenih medija i analizirali promet. Isto tako, podatke o vašoj upotrebi naše web-lokacije dijelimo s partnerima za društvene medije, oglašavanje i analizu, a oni ih mogu kombinirati s drugim podacima koje ste im pružili ili koje su prikupili dok ste upotrebljavali njihove usluge. Nastavkom korištenja naših internetskih stranica vi prihvaćate našu upotrebu kolačića. Polica privatnosti.