Studenti Učilišta imaju svoj dnevni boravak

 

Studentski centar Varaždin i Učilište zajedničkim snagama uredili i opremili dnevni boravak za studente!

Studentski centar Varaždin prihvatio je zamolbu Učilišta za doniranjem sredstava za uređenje prostora u kojem bi studenti Učilišta mogli svakodnevno provoditi vrijeme između ili nakon nastavnih obaveza, gdje bi mogli učiti, raditi i družiti se, ukratko studentski dnevni boravak. Učilište je obnovilo i uredilo prostor bivše kantine u podrumu glavne zgrade, a Studentski centar donirao sredstva za opremanje.

Na žalost, zbog epidemioloških razloga, druženje u dnevnom boravku pričekat će malo bolja vremena, do tada prostor koriste članovi Studentskog zbora, koji su o ovom novouređenom prostoru snimili kratki filmić.

Nadamo se da će u ovom prostoru studenti Učilišta provesti mnoge lijepe trenutke, da će se ovdje roditi mnoge korisne ideje i da će studentski dnevni boravak doprinijeti kvaliteti studentskog života na našem Učilištu!

 

 

Dnevni boravak

Prijava korisnika

Mrežna stranica koristi kolačiće (cookies). Kolačiće upotrebljavamo kako bismo personalizirali sadržaj i oglase, omogućili značajke društvenih medija i analizirali promet. Isto tako, podatke o vašoj upotrebi naše web-lokacije dijelimo s partnerima za društvene medije, oglašavanje i analizu, a oni ih mogu kombinirati s drugim podacima koje ste im pružili ili koje su prikupili dok ste upotrebljavali njihove usluge. Nastavkom korištenja naših internetskih stranica vi prihvaćate našu upotrebu kolačića. Polica privatnosti.