NA UČILIŠTU ODRŽANA RADIONICA POVODOM DANA PLANETA ZEMLJE

Redoviti studenti druge godine preddiplomskog stručnog studija na Učilištu sudjelovali su 23. travnja 2021. na interaktivnoj radionici „Vrijednosti, budućnosti i vizije.

Radionicu su održale Dora Sivka i Ana-Marija Mileusnić (završena studentica Učilišta) iz Zelene akcije, udruge za zaštitu okoliša iz Zagreba, a sudjelovalo je tridesetak studenata Učilišta.

Zajedno se promišljalo o vrijednostima, budućnostima i vizijama mladih iz ruralnih područja i mladih koji svoju budućnost vide u poljoprivredi.

Koji su zaključci radionice, objavit ćemo u jednom od sljedećih tekstova.

Prijava korisnika

Mrežna stranica koristi kolačiće (cookies). Kolačiće upotrebljavamo kako bismo personalizirali sadržaj i oglase, omogućili značajke društvenih medija i analizirali promet. Isto tako, podatke o vašoj upotrebi naše web-lokacije dijelimo s partnerima za društvene medije, oglašavanje i analizu, a oni ih mogu kombinirati s drugim podacima koje ste im pružili ili koje su prikupili dok ste upotrebljavali njihove usluge. Nastavkom korištenja naših internetskih stranica vi prihvaćate našu upotrebu kolačića. Polica privatnosti.