TERENSKA NASTAVA STUDENATA U SKLOPU PROJEKTA NEFERTITI

 

U petak 11.06.2021. studenti 2. semestra specijalističkog diplomskog stručnog studija Poljoprivreda, usmjerenje Održiva i ekološka poljoprivreda, posjetili su poljoprivredna gospodarstva na području Slatine koja se bave ekološkim držanjem goveda. Naime, stručna praksa je obavljena u sklopu projekta Nefertiti koji je organiziralo Ministarstvo poljoprivrede. Tijekom Demo prezentacije projekta studenti su posjetili tri OPG-a i to: Martina Jaklića iz Četekovca koji drži oko 70 grla Limousine pasmine goveda, Antonija Kuzmića i Roberta Mlakara iz Đurića koji zajedno drže  stotinjak grla Hereford i Limousine pasmine te Marija Navratila iz Humljana koji drži 17 grla Salers pasmine goveda. Iz priloženih fotografija uvjerite se da je bila riječ o vrlo interesantnom stručnom putovanju.    

 

Dr.sc. Dražen Čuklić

Fotogalerija Fotogalerija Fotogalerija Fotogalerija Fotogalerija Fotogalerija Fotogalerija Fotogalerija Fotogalerija Fotogalerija Fotogalerija Fotogalerija Fotogalerija Fotogalerija Fotogalerija

Prijava korisnika

Mrežna stranica koristi kolačiće (cookies). Kolačiće upotrebljavamo kako bismo personalizirali sadržaj i oglase, omogućili značajke društvenih medija i analizirali promet. Isto tako, podatke o vašoj upotrebi naše web-lokacije dijelimo s partnerima za društvene medije, oglašavanje i analizu, a oni ih mogu kombinirati s drugim podacima koje ste im pružili ili koje su prikupili dok ste upotrebljavali njihove usluge. Nastavkom korištenja naših internetskih stranica vi prihvaćate našu upotrebu kolačića. Polica privatnosti.