Promocija završenih studenata Učilišta

 

U četvrtak, 1. srpnja 2021. održana je svečana promocija završenih studenata Visokoga gospodarskoga učilišta u Križevcima.

Pozdravnim govorom svečanost je otvorila dekanica dr. sc. Marijana Ivanek-Martinčić. Prisutne su pozdravili pročelnik Upravnog odjela za odgoj, obrazovanje, kulturu, sport, socijalnu skrb, nacionalne manjine i turizam Križevaca, gospodin Sandro Novosel i zamjenik župana Koprivničko-križevačke županije, gospodin Ratimir Ljubić. Nakon svečane prisege i podjele diploma u ime svojih kolegica i kolega i u svoje osobno ime prisutnima su se obratili predstavnici završenih studenata preddiplomskog Stručnog studija Poljoprivreda Karla Pavlak i specijalističkih diplomskih stručnih studija Poljoprivreda i Menadžment u poljoprivredi Tena Gašparić.

Na promociji su nagrađeni najbolji diplomanti. Na preddiplomskom stručnom studiju Poljoprivreda najbolji uspjeh, s prosječnom ocjenom studija od 4.5, postigla je Karla Pavlak. Na Specijalističkom diplomskom stručnom studiju Poljoprivreda, usmjerenju Održiva i ekološka poljoprivreda, najbolji uspjeh s prosječnom ocjenom studija od 4.5 postigla je Tena Gašparić, bacc. ing. agr., a na Menadžmentu u poljoprivredi Ružica Višak, bacc. ing. agr., s prosječnom ocjenom studija od 4.1.

Program promocije vodili su Lucija Nežak, bacc. ing. agr., studentica Specijalističkog diplomskog stručnog studija Poljoprivreda, usmjerenje Održiva i ekološka poljoprivreda, i Martin Topljak, student treće godine preddiplomskog stručnog studija, usmjerenje Menadžment u poljoprivredi.

Učenici glazbene škole „Albert Štriga“ iz Križevaca uljepšali su promociju prekrasnim kratkim glazbenim programom. Nastupili su na gitari učenik 6. razreda glazbene škole Gabrijel Božić i učenica 6. razreda glazbene škole Dora Marin.

Foto: Videomix foto-video studio

Prijava korisnika

Mrežna stranica koristi kolačiće (cookies). Kolačiće upotrebljavamo kako bismo personalizirali sadržaj i oglase, omogućili značajke društvenih medija i analizirali promet. Isto tako, podatke o vašoj upotrebi naše web-lokacije dijelimo s partnerima za društvene medije, oglašavanje i analizu, a oni ih mogu kombinirati s drugim podacima koje ste im pružili ili koje su prikupili dok ste upotrebljavali njihove usluge. Nastavkom korištenja naših internetskih stranica vi prihvaćate našu upotrebu kolačića. Polica privatnosti.