POSJET PROFESORA S POLJOPRIVREDNO - PREHRAMBENOG FAKULTETA I VETERINARSKOG FAKULTETA IZ SARAJEVA GOVEDARSKOM PRAKTIKUMU VGUK

Danas su nas posjetili prof.dr.sc. Muhamed Brka s Poljoprivredno - prehrambenog fakulteta iz Sarajeva te prof.dr.sc. Nihad Fejzić s Veterinarskog Fakulteta iz Sarajeva. Razlog posjeta je upoznavanje s radom govedarskog praktikuma, odnosno razmjena iskustava vezano uz uvoz i uzgoj mesnog tipa simentalskog goveda na VGUK.

Posjet je organiziran u suradnji s Veterinarskom stanicom Križevci koja je također, potaknuta našim primjerom, uvezla nekoliko grla mesnog simentalskog goveda.

Dr.sc. Dražen Čuklić  

Prijava korisnika

Mrežna stranica koristi kolačiće (cookies). Kolačiće upotrebljavamo kako bismo personalizirali sadržaj i oglase, omogućili značajke društvenih medija i analizirali promet. Isto tako, podatke o vašoj upotrebi naše web-lokacije dijelimo s partnerima za društvene medije, oglašavanje i analizu, a oni ih mogu kombinirati s drugim podacima koje ste im pružili ili koje su prikupili dok ste upotrebljavali njihove usluge. Nastavkom korištenja naših internetskih stranica vi prihvaćate našu upotrebu kolačića. Polica privatnosti.