U ožujku ove godine redoviti studenti preddiplomskog stručnog studija Poljoprivreda u okviru predmeta Agrarna politika bili su u Osijeku na konferenciji „Slavonika“ o čemu smo izvijestili na linku https://www.vguk.hr/hr/845/Studenti+sudjelovali+na+konferenciji+Slavonika.

Na konferenciji su studenti razgovarali s aktualnom ministricom poljoprivrede Marijom Vučković, no s obzirom da je vrijeme bilo ograničeno, a i trema postavljanja pitanja pred cijelom dvoranom je također imala utjecaj da se neka pitanja ne postave izravno, ministrica je studentima dala svoj e-mail i pozvala ih da joj naknadno postave pitanja on-line. 

Naravno, studenti VGUK su iskoristili tu priliku i u okviru nastave iz Agrarne politike dogovoreno je da svaki student postavi po jedno pitanje. Na konferenciji su bila 32 studenta pa u prilogu možete pročitati isto toliko pitanja i odgovora koje su dobili iz Ministarstva poljoprivrede.

Kao što smo zahvalili u e-mailu, tako zahvaljujemo i na ovom mjestu ministrici što je bila dio naše nastave te će ovoj generaciji studenata opisani oblik nastave zasigurno ostati u lijepom sjećanju. Vezano uz to, studentica Nikolina Frtalić je napisala: „Zahvaljujući dobivenim odgovorima od ministrice, na trenutak smo postali posebni i važni u njezinim očima. Dobili smo najnovije informacije vezane za stanje poljoprivrede u državi, ali i u svijetu, koje nam uvelike pomažu u razumijevanju gradiva predmeta kojeg učimo“.

U prilogu možete vidjeti odgovore ministrice na pitanja studenata.

                                                                                                                                              Kristina Svržnjak i studenti

Prijava korisnika

Mrežna stranica koristi kolačiće (cookies). Kolačiće upotrebljavamo kako bismo personalizirali sadržaj i oglase, omogućili značajke društvenih medija i analizirali promet. Isto tako, podatke o vašoj upotrebi naše web-lokacije dijelimo s partnerima za društvene medije, oglašavanje i analizu, a oni ih mogu kombinirati s drugim podacima koje ste im pružili ili koje su prikupili dok ste upotrebljavali njihove usluge. Nastavkom korištenja naših internetskih stranica vi prihvaćate našu upotrebu kolačića. Polica privatnosti.