VISOKO GOSPODARSKO UČILIŠTE

             U  KRIŽEVCIMA                       

KLASA: 003-08/21-01/01

URBROJ: 2137-78-21/09-7

Križevci, 16. srpnja 2021.

Na temelju članka 50. Statuta Visokoga gospodarskog učilišta u Križevcima KLASA: 003-08/20-01/01, URBROJ: 2137-78-20/06-1, Stručno vijeće Visokoga gospodarskog učilišta u Križevcima na sjednici održanoj 16. srpnja 2021. pod točkom 7. donijelo je jednoglasno                            

ODLUKU

o stipendiranju i oslobađanju od participiranja u troškovima studija studenata iz potresom pogođenih područja

I.

Ovom Odlukom utvrđuju se uvjeti stipendiranja i oslobađanja od participiranja u troškovima studija studenata iz potresom pogođenih područja Republike Hrvatske. 

II.

Ova Odluka odnosi se na studente Visokoga gospodarskog učilišta u Križevcima koji:

- imaju prebivalište na području grada Petrinje, Gline, Siska, Hrvatske Kostajnice i općina Donji Kukuruzari, Dvor, Gvozd, Hrvatska Dubica, Jasenovac, Lekenik, Majur, Martinska Ves, Sunja, Topusko, Pokupsko i Kravarsko i

-na ostalim potresom pogođenim područjima Sisačko-moslavačke, Zagrebačke ili Karlovačke županije, ako dokažu da su stradali, odnosno da su im  domovi oštećeni u potresu označeni kategorijom N1, N2 – Neuporabljivo.

III.

Visoko gospodarsko učilište u Križevcima se obavezuje da će raspisati natječaj za dodjelu tri stipendije u akad. god. 2021/22. u iznosu 10.000,00 kuna za redovite studente iz članka 2. ove Odluke.

IV.

Svi izvanredni studenti preddiplomskog stručnog studija Poljoprivreda iz članka 2. ove Odluke u akad. god. 2021/22 bit će oslobođeni plaćanja participiranja u troškovima studija (školarine).

V.

Visoko gospodarsko učilište u Križevcima se obavezuje da će Gradu Križevcima kao i gospodarskim subjektima na području Koprivničko-križevačke županije uputiti poziv da u slučaju većeg interesa osiguraju dodatne stipendije za redovite studente iz članka 2. ove Odluke.

VI.

Ova Odluka stupa na snagu danom donošenja.                                               

Dekanica:

dr.sc. Marijana Ivanek-Martinčić, prof. v. š.

 

Prijava korisnika

Mrežna stranica koristi kolačiće (cookies). Kolačiće upotrebljavamo kako bismo personalizirali sadržaj i oglase, omogućili značajke društvenih medija i analizirali promet. Isto tako, podatke o vašoj upotrebi naše web-lokacije dijelimo s partnerima za društvene medije, oglašavanje i analizu, a oni ih mogu kombinirati s drugim podacima koje ste im pružili ili koje su prikupili dok ste upotrebljavali njihove usluge. Nastavkom korištenja naših internetskih stranica vi prihvaćate našu upotrebu kolačića. Polica privatnosti.