Održan 10. Sajam poslova u Križevcima

Visoko gospodarsko Učilište sudjelovalo je u petak, dana 27. listopada 2017. na 10. Sajmu poslova održanom u Križevcima u Razvojnom centru i tehnološkom parku.

Sajam je održan pod pokroviteljstvom Grada Križevaca i Koprivničko-križevačke županije, a u organizaciji Hrvatskog zavoda za zapošljavanje Područnog ureda Križevci.

Glavni cilj sajma bio je omogućiti izravnu komunikaciju između nezaposlenih osoba i tražitelja zaposlenja, poslodavaca, obrazovnih institucija, studenata, učenika, roditelja i svih ostalih dionika tržišta rada. Nakon svečanog otvorenja Sajma, svi zainteresirani su mogli obići gotovo pedesetak izlagača od kojih su mogli dobiti razne informacije o zapošljavanju, obrazovanju, ali i svega ostalog što ih je zanimalo o tim ili sličnim temama.

Osim razgledavanja, svi zainteresirani mogli su također prisustvovati na Okruglom stolu koji je održan na temu „Učenjem do znanja, znanjem do posla“ kojem je cilj bio skrenuti pozornost na mogućnosti obrazovanja i osposobljavanja nezaposlenih osoba, a poseban naglasak bio je i na mjeri HZZ-a Osposobljavanje na radnom mjestu kojom se nezaposlenim osobama omogućuje stjecanje znanja i vještina potrebnih za obavljanje poslova određenog radnog mjesta.
Održana je i radionica o samozapošljavanju „Od ideje do realizacije“ koja je bila namijenjena nezaposlenim osobama koje žele pokrenuti vlastiti posao.

Izvještaj i fotografije: Ivana Hrg Matušin, struč.spec.oec.agr.
Izvor fotografije s dekanicom: prigorski.hr

10. Sajam poslova u Križevcima 27. listopada 2017. 10. Sajam poslova u Križevcima 27. listopada 2017. 10. Sajam poslova u Križevcima 27. listopada 2017. 10. Sajam poslova u Križevcima 27. listopada 2017. 10. Sajam poslova u Križevcima 27. listopada 2017. 10. Sajam poslova u Križevcima 27. listopada 2017.

Prijava korisnika

Mrežna stranica koristi kolačiće (cookies). Kolačiće upotrebljavamo kako bismo personalizirali sadržaj i oglase, omogućili značajke društvenih medija i analizirali promet. Isto tako, podatke o vašoj upotrebi naše web-lokacije dijelimo s partnerima za društvene medije, oglašavanje i analizu, a oni ih mogu kombinirati s drugim podacima koje ste im pružili ili koje su prikupili dok ste upotrebljavali njihove usluge. Nastavkom korištenja naših internetskih stranica vi prihvaćate našu upotrebu kolačića. Polica privatnosti.