Obrana Izvješća stručne prakse VI. semestar za smjer Menadžment u poljoprivredi održati će se:

06.09.2022.  u 10 h  B zgrada

20.09.2022.  u 10 h  B zgrada

 

Da bi se moglo pristupiti obrani Izvjeća potrebno je dostaviti osobno ili poslati skenirane slijedeće dokumente zaključno do 02.09.2022. za rok 06.09.2022, odnosno do 16.09.2022. za rok 20.09.2022.

1. Uvezeno (spiralno) IZVJEŠĆE s prakse koje je potpisano i poštambiljano od strane mentora na instituciji obavljanja prakse. Izvješće mora pregledati, odobriti, potpisati i ocijeniti i mentor na VGUK.

2. OCJENU PRAKSE

3. BROJ INDEKSA

 

Obrana Izvješća s prakse se prijavljue preko STUDOMATA kao i svaki drugi ispit u za to predviđenim rokovima.

 

Napomene:

U svakom izvješću mora se jasno istaknuti naslov koji opisuje sadržaj i karakter prakse

Ako se šalju skenirani dokumenti, u slučaju IZVJEŠĆA treba skenirati samo naslovnu stranu i stranu s potpisom i ocjenom mentora na Učilištu.

Prijava korisnika

Mrežna stranica koristi kolačiće (cookies). Kolačiće upotrebljavamo kako bismo personalizirali sadržaj i oglase, omogućili značajke društvenih medija i analizirali promet. Isto tako, podatke o vašoj upotrebi naše web-lokacije dijelimo s partnerima za društvene medije, oglašavanje i analizu, a oni ih mogu kombinirati s drugim podacima koje ste im pružili ili koje su prikupili dok ste upotrebljavali njihove usluge. Nastavkom korištenja naših internetskih stranica vi prihvaćate našu upotrebu kolačića. Polica privatnosti.