Predavanje studentima VGUK - mladim vozačima

Kako ne bi nakon ostvarenja sna o položenom vozačkom ispitu završili s kaznenim bodovima, visokim financijskim kaznama, ubrzo ostali bez vozačke dozvole ili, još strašnije, završili u crnoj kronici, mladim su vozačima - studentima Učilišta, u petak 15. listopada 2021., g. Matija Švagelj iz PP Križevci i g. Krešimir Petreković iz PU koprivničko-križevačke održali vrlo zanimljivo i nadasve korisno predavanje.

Redoviti studenti prve godine preddiplomskog Stručnog studija Poljoprivreda danas su imali priliku poslušati savjete djelatnika MUP-a, saznali su da su 4 glavne "ubojice", koje svakako treba izbjegavati u prometu, neprilagođena brzina, korištenje mobitela, nekorištenje pojasa i konzumacija alkohola u vožnji.  Predavači su im svratili pozornost na opasnosti i najčešće greške u prometu te kako osigurati što sigurniju vožnju.

Zahvaljujemo predavačima u nadi da će preventiva uroditi plodom.

Prijava korisnika

Mrežna stranica koristi kolačiće (cookies). Kolačiće upotrebljavamo kako bismo personalizirali sadržaj i oglase, omogućili značajke društvenih medija i analizirali promet. Isto tako, podatke o vašoj upotrebi naše web-lokacije dijelimo s partnerima za društvene medije, oglašavanje i analizu, a oni ih mogu kombinirati s drugim podacima koje ste im pružili ili koje su prikupili dok ste upotrebljavali njihove usluge. Nastavkom korištenja naših internetskih stranica vi prihvaćate našu upotrebu kolačića. Polica privatnosti.