OD PODUZETNIČKE  IDEJE DO PROMOCIJE KNJIGE O POVRĆARSTVU

Dana 12. listopada 2021. održana je promocija knjige „Vodič za uzgoj povrća“ autora Renata Obadića iz Male Subotice. Ideja o pisanju knjige dugo je tinjala i napokon se rasplamsala zahvaljujući projektu „Pop-up ruralni društveno-inovativni hubovi“ . S obzirom na to da su dr.sc. Sandra Kantar i dr.sc. Kristina Svržnjak sudjelovale na projektu (2018.-2020.), u okviru kojeg je pružena mentorska podrška 32 poduzetnička projekta iz lokalnih zajednica, obje su nastavnice imale važnu ulogu u nastajanju vodiča. Vodič je uredila i lektorirala dr. sc. Sandra Kantar,  recenzentski i lektorski posao obavila je  dr. sc. Kristina Svržnjak, a pridružio im se i prof. dr. sc. Zdravko Matotan iz Koprivnice, jedan od vodećih stručnjaka u području povrćarstva u Hrvatskoj.

Ovaj vodič je odličan primjer individualne poduzetničke ideje koja je realizirana u praksi i to uz veliku pomoć studenata i nastavnika Visokog gospodarskog učilišta u Križevcima te lokalne zajednice kroz navedeni projekt.

                                                                                                                                             Izvješće sastavila:

                                                                                                                                             Dr.sc. Sandra Kantar, prof. v. š.

Više o projektu možete vidjeti na:

https://www.vguk.hr/hr/338/POP-UP+RURAL+HUB

Kako je bilo na promociji knjige možete vidjeti na:

https://medjimurski.hr/foto-renato-obadic-iz-male-subotice-predstavio-vodic-za-uzgoj-povrca-evo-kako-je-bilo/

https://emedjimurje.net.hr/vijesti/drustvo/4122890/promocija-knjige-renato-obadic-iz-male-subotice-predstavio-knjigu-vodic-za-uzgoj-povrca/

Prijava korisnika

Mrežna stranica koristi kolačiće (cookies). Kolačiće upotrebljavamo kako bismo personalizirali sadržaj i oglase, omogućili značajke društvenih medija i analizirali promet. Isto tako, podatke o vašoj upotrebi naše web-lokacije dijelimo s partnerima za društvene medije, oglašavanje i analizu, a oni ih mogu kombinirati s drugim podacima koje ste im pružili ili koje su prikupili dok ste upotrebljavali njihove usluge. Nastavkom korištenja naših internetskih stranica vi prihvaćate našu upotrebu kolačića. Polica privatnosti.