STUDENTI ISTRČALI GREEN RUN UTRKU

 

 

Dana 21.10.2021. studenti Visokog gospodarskog učilišta u Križevcima (I. i II. godina studija) istrčali su virtualnu  Green run utrku 2021.  na Gradskom stadionu u Križevcima. Cilj ove plemenite utrke je da se trčanjem čini dobro za svoje tijelo i duh, a sudjelovanjem u GREEN Run  utrci pokaže i briga za prirodu. Za svaki  pretrčani kilometar studenti su donirali 1 kn udruzi Boranka za pošumljavanje opožarenih područja Dalmacije i svojim primjerom izrazili brigu o zajednici i održivom razvoju.  
Utrka je realizirana u suradnji s trenerom Alenom Pavličekom, mag. cin. iz AK Križevci i Škole trčanja Križevci, Ivanom Gelemanovićem, prof. i dr.sc. Sandrom Kantar, prof.v.š.
Više o utrci možete saznati na sljedećoj poveznici: https://greenrun.hr/
Kako smo vježbali i trčali možete vidjeti u fotogaleriji ispod.

 

Izvješće napisala:
Dr.sc. Sandra Kantar, prof.v.š.

Fotogalerija Fotogalerija Fotogalerija Fotogalerija Fotogalerija Fotogalerija Fotogalerija Fotogalerija Fotogalerija Fotogalerija Fotogalerija

Prijava korisnika

Mrežna stranica koristi kolačiće (cookies). Kolačiće upotrebljavamo kako bismo personalizirali sadržaj i oglase, omogućili značajke društvenih medija i analizirali promet. Isto tako, podatke o vašoj upotrebi naše web-lokacije dijelimo s partnerima za društvene medije, oglašavanje i analizu, a oni ih mogu kombinirati s drugim podacima koje ste im pružili ili koje su prikupili dok ste upotrebljavali njihove usluge. Nastavkom korištenja naših internetskih stranica vi prihvaćate našu upotrebu kolačića. Polica privatnosti.