HIGIJENA I SIGURNOST HRANE  – IMA LI ŠTETNIH MIKROORGANIZAMA U HRANI?

U organizaciji Ogranka Matice hrvatske u Križevcima na Visokom gospodarskom učilištu u Križevcima održano je u četvrtak 28. listopada 2021. predavanje dr. sc. Vesne Jaki Tkalec „Higijena i sigurnost hrane  – Ima li štetnih mikroorganizama u hrani?”.

U ime Organizatora okupljene je pozdravila predsjednica Ogranka Matice hrvatske mr. sc. Renata Husinec, a u ime domaćina obratila se i dekanica Visokog gospodarskog učilišta u Križevcima dr. sc. Marcela Andreata-Koren.

Predavačica Vesna Jaki Tkalec održala je zanimljivo predavanje o aktualnoj temi sigurnosti hrane pred brojnim okupljenim slušateljima.

Prijava korisnika

Mrežna stranica koristi kolačiće (cookies). Kolačiće upotrebljavamo kako bismo personalizirali sadržaj i oglase, omogućili značajke društvenih medija i analizirali promet. Isto tako, podatke o vašoj upotrebi naše web-lokacije dijelimo s partnerima za društvene medije, oglašavanje i analizu, a oni ih mogu kombinirati s drugim podacima koje ste im pružili ili koje su prikupili dok ste upotrebljavali njihove usluge. Nastavkom korištenja naših internetskih stranica vi prihvaćate našu upotrebu kolačića. Polica privatnosti.