Erasmus+ KA107 Mostar


 

Na petodnevnoj Erasmus+ KA 107 mobilnosti u svrhu izvođenja nastave u razdoblju od 15. do 19. studenoga 2021. boravila je dr.sc. Tatjana Jelen na Agronomskom i prehrambeno tehnološkom fakultetu Sveučilišta u Mostaru (APTF).

Dr. Jelen je obišla fakultet i izmijenila iskustva s prodekanicom za međunarodnu suradnju i znanost APTF-a izv.prof. dr.sc. Adrijanom Filipović. U ugodnom radnom i prijateljskom druženju bila je s dekanom APTF prof.dr.sc. Ivanom Ostojićem i prodekanicom za nastavu prof.dr.sc. Anitom Ivanković. S dekanom i njegovim asistentima je obišla pokušališta fakulteta i novi studentski kampus u izgradnji.

Nastavu iz područja sitnog stočarstva održala je studentima treće godine preddiplomskog studija Agronomije. Iskustva u nastavni i stručnom i znanstvenom radu podijelila je s nastavnicima APTF prof.dr.sc. Stankom Ivankovićem, doc.dr.sc. Predragom Ivankovićem i prof.dr.sc. Zrinkom Knezović.

Boravak na APTF iskoristila je za promociju Učilišta u srijedu 17. studenoga kad je na ATPF organiziran Dan promocije Erasmus+ KA107 mobilnosti na kojem je prodekanica Jelen predstavila studije VGUK i promovirala mogućnosti mobilnosti studenata preddiplomskog i diplomskog studija agronomije i prehrambene-tehnologije za nastavu ili za stručnu praksu u Križevcima. Na istom je događanju sudjelovala i gđa Olga Leuner sa Sveučilišta prirodnih znanosti u Pragu iz Češke. Svojim iskustvom na razmjeni, prezentirajući pozitivne strane korištenja programa mobilnosti na preddiplomskom i diplomskom studiju, događanje su obogatili alumni APTF. Istom su događanju nazočili i križevački studenti koji trenutno u Mostaru odrađuju svoj peti semestar u skolpu Erasmus+ K107 mobilnosti Vedran Znamenaček, Antonija Čor i Mateja Lončar. Nadamo se da je ova promocija potakla znatiželju studenata i ponukala studente na mobilnost.

S križevačkim studentima prodekanica je provela ugodno vrijeme osim na fakultetu i u popodnevnom obilasku Mostara. Posebno treba istaknuti da naše križevačke studente jako hvale mostarski profesori zbog čega smo na njih izuzetno ponosni.

Fotogalerija Fotogalerija Fotogalerija Fotogalerija Fotogalerija Fotogalerija Fotogalerija Fotogalerija Fotogalerija Fotogalerija

Prijava korisnika

Mrežna stranica koristi kolačiće (cookies). Kolačiće upotrebljavamo kako bismo personalizirali sadržaj i oglase, omogućili značajke društvenih medija i analizirali promet. Isto tako, podatke o vašoj upotrebi naše web-lokacije dijelimo s partnerima za društvene medije, oglašavanje i analizu, a oni ih mogu kombinirati s drugim podacima koje ste im pružili ili koje su prikupili dok ste upotrebljavali njihove usluge. Nastavkom korištenja naših internetskih stranica vi prihvaćate našu upotrebu kolačića. Polica privatnosti.