VGUK NA 2. KONFERENCIJI ZA RAZVOJ RURALNOG TURIZMA

Dana 24. i 25. 11. 2021. godine, prvi dan u hotelu Panonija u Sisku, drugi dan online, održana je 2. međunarodna znanstveno-stručna konferencija za razvoj ruralnog turizma pod nazivom: „Održivi i odgovorni razvoj ruralnog područja“.

Cilj konferencije bio je okupiti predstavnike gospodarstva, lokalnih i državnih institucija zajedno s predstavnicima akademske zajednice i ponuditi praktična rješenja za nastavak razvoja ruralnih područja Hrvatske i susjednih zemalja, s time da je ove godine poseban naglasak na razvoju  Sisačko-moslavačke županije koja je pretrpjela velike štete uzrokovane razornim potresom iz 2020. godine.

Učilište je u dvostrukoj ulozi na konferenciji, kao partner od samog osnutka i kao sudionik Konferencije. Ove godine sudionice Konferencije bile su dekanica Učilišta dr.sc. Marcela Andreata-Koren, koja je sudjelovala u panel raspravi na temu pokretača razvoja ruralnih područja, te dr.sc. Sandra Kantar, izlažući rad pod naslovom „Društveni značaj Križevačkih štatuta za razvoj ruralnog turizma Prigorskog kraja“.

Više informacija o Konferenciji za razvoj ruralnog turizma RRT 2021 nalazi se na sljedećim poveznicama:

http://www.vimal.hr/

 www.moslavina.info

https://turizam-smz.hr/odrzana-2-medunarodno-znanstveno-strucna-konferencija-za-razvoj-ruralnog-turizma-rrt-2021-pod-nazivom-odrzivi-i-odgovorni-razvoj-ruralnog-podrucja/

https://hrturizam.hr/pratite-uzivo-konferenciju-odrzivi-i-odgovorni-razvoj-u-ruralnom-turizmu/

Video snimka konferencije nalazi se na poveznici:

YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCh_ooZAliygirYUPgsNdsuw

                                                                                                                                     Izvješće pripremila:

                                                                                                                                     dr.sc. Sandra Kantar, prof.v.š.

Prijava korisnika

Mrežna stranica koristi kolačiće (cookies). Kolačiće upotrebljavamo kako bismo personalizirali sadržaj i oglase, omogućili značajke društvenih medija i analizirali promet. Isto tako, podatke o vašoj upotrebi naše web-lokacije dijelimo s partnerima za društvene medije, oglašavanje i analizu, a oni ih mogu kombinirati s drugim podacima koje ste im pružili ili koje su prikupili dok ste upotrebljavali njihove usluge. Nastavkom korištenja naših internetskih stranica vi prihvaćate našu upotrebu kolačića. Polica privatnosti.