PRIJAM NOVE GENERACIJE IZVANREDNIH STUDENATA PREDDIPLOMSKOG STRUČNOG STUDIJA POLJOPRIVREDA

Dana 04. prosinca 2021. započela je nastava za izvanredne studente prve godine preddiplomskog stručnog studija Poljoprivreda na VGUK.

Na samom početku, prije nastave, pozdravnim riječima studentima se obratila dekanica dr. sc. Marcela Andreata-Koren, poželjela im dobrodošlicu na učilište s najdužom tradicijom obrazovanja u poljoprivredi na ovim prostorima, tradicijom dugom već 161 godinu, kao i sreću i uspjeh u studiranju.

Studentima se je zatim obratila i prodekanica za nastavu i studente, dr.sc. Tatjana Jelen, te im detaljnije obrazložila hibridni način nastave koju će pohađati tijekom I. semestra.

Prijam je završio podjelom indeksa i šifri potrebnih tijekom studiranja za praćenje nastave na daljinu i komunikaciju s nastavnicima, nakon čega je započelo prvo predavanje.

SRETNO STUDENTI, PUNO USPJEHA U STUDIRANJU!

Fotografije snimio: mr. sc. Miomir Stojnović, v. pred.

Izvješće pripremio: mr. sc. Miomir Stojnović, v. pred.

Prijava korisnika

Mrežna stranica koristi kolačiće (cookies). Kolačiće upotrebljavamo kako bismo personalizirali sadržaj i oglase, omogućili značajke društvenih medija i analizirali promet. Isto tako, podatke o vašoj upotrebi naše web-lokacije dijelimo s partnerima za društvene medije, oglašavanje i analizu, a oni ih mogu kombinirati s drugim podacima koje ste im pružili ili koje su prikupili dok ste upotrebljavali njihove usluge. Nastavkom korištenja naših internetskih stranica vi prihvaćate našu upotrebu kolačića. Polica privatnosti.