PANEL RASPRAVA O (IN) TOLERANCIJI NA HRANU

Projekt GASTROTOP uspješno se nastavlja provoditi na Visokom gospodarskom učilištu u Križevcima. Tako je u  petak 21.01.2022. u okviru projektnih aktivnosti održana  on-line panel rasprava na temu (IN)tolerancija na hranu u ugostiteljskim objektima u kojoj su sudjelovali Mišel Doskočil, prof. kuharstva i vrhunski chef iz Srednje škole Ivan Seljanec, Marija Goričanec - predsjednica Udruge oboljelih od celijakije, Jasmina Rakić Horvat - predstavnica Udruge ruralnog turizma Hrvatske i vlasnica seoskog turizma „Rakić“, Miroslav Kanisek - voditelj kluba dijabetičara Slatko srce, Davorka Gajari - direktorica službe Nutricionizam i senzorika, Podravka.

Panel je moderirala dr.sc. Kristina Svržnjak, a u realizaciji događaja sudjelovali su voditelj projekta GASTROTOP dr.sc. Silvije Jerčinović i članica projektnog tima dr.sc. Sandra Kantar.

Primarna ciljna skupina u projektu su studenti I. godine Preddiplomskog stručnog studija Poljoprivreda i II. godine Preddiplomskog stručnog studija Poljoprivreda – smjer Menadžment u poljoprivredi, koji su aktivno sudjelovali u raspravi.

                                                                                                                                              Izvješće pripremila:

                                                                                                                                              Dr.sc. Sandra Kantar, prof.v.š.

Više informacija o projektu GASTROTOP i panel raspravi možete vidjeti na:

https://epodravina.hr/foto-krizevacki-studenti-raspravljali-o-problemima-vezanima-uz-toleranciju-na-hranu-i-potencijalnim-poboljsanjima/

http://gastrotop.hr/

Fotografije izvor: epodravina.hr

Fotogalerija Fotogalerija Fotogalerija Fotogalerija Fotogalerija Fotogalerija Fotogalerija

Prijava korisnika

Mrežna stranica koristi kolačiće (cookies). Kolačiće upotrebljavamo kako bismo personalizirali sadržaj i oglase, omogućili značajke društvenih medija i analizirali promet. Isto tako, podatke o vašoj upotrebi naše web-lokacije dijelimo s partnerima za društvene medije, oglašavanje i analizu, a oni ih mogu kombinirati s drugim podacima koje ste im pružili ili koje su prikupili dok ste upotrebljavali njihove usluge. Nastavkom korištenja naših internetskih stranica vi prihvaćate našu upotrebu kolačića. Polica privatnosti.