Vanjska suradnica na našem Učilištu iz predmeta Tjelesna i zdravstvena kultura, dr. sc Marija (Maja) Zegnal Koretić, autorica je knjige naslova „Zdrav duh u zdravom tijelu, Najvažniji predmet u školi“.

Knjiga je imala prvo predstavljanje u Križevcima, 16. veljače 2022., u organizaciji Ogranka Matice hrvatske Križevci i Pučkog otvorenog učilišta Križevci.

U ime organizatora uvodne riječi uputila je mr. sc. Renata Husinec, koja je bila i moderatorica ovog događanja. U predstavljanju knjige sudjelovale su prof. dr. sc. Vesna Babić s Kineziološkog fakulteta u Zagrebu, Marjana Fržović, profesorica kineziologije, te autorica knjige, dr. sc. Maja Zegnal Koretić.

Autorica se osvrnula na to kako je nastala ideja o naslovu knjige  „Zdrav duh u zdravom tijelu“, uz dodatak „Najvažniji predmet u školi“. „Pred dosta godina srela sam prijatelja Brunu Saboleka koji me upitao znam li koji je najvažniji predmet u školi? Dao mi je dobra dva tjedna razmišljati, dok ga nisam ponovno srela i pitala ‘Pa dobro, koji je najvažniji predmet?’. ‘Pa tvoj!’, kratko mi je odgovorio. Od toga dana vrti se i sazrijeva ideja knjige – istaknula je autorica.

Više o predstavljanju knjige u Križevcima, u riječi i slici, možete naći na: [FOTO/VIDEO] Predstavljena knjiga ‘Zdrav duh u zdravom tijelu’ autorice Maje Zegnal Koretić – Prigorski.hr

Predstavljanje knjige Maje Zegnal Koretić – Ogranak Matice hrvatske u Križevcima (mh-krizevci.hr)

Naredno predstavljanje ove knjige održat će se u Bjelovaru 2. ožujka 2022. s početkom u 19,00 sati u Gradskom muzeju Bjelovar, u multimedijskoj dvorani.

Prijava korisnika

Mrežna stranica koristi kolačiće (cookies). Kolačiće upotrebljavamo kako bismo personalizirali sadržaj i oglase, omogućili značajke društvenih medija i analizirali promet. Isto tako, podatke o vašoj upotrebi naše web-lokacije dijelimo s partnerima za društvene medije, oglašavanje i analizu, a oni ih mogu kombinirati s drugim podacima koje ste im pružili ili koje su prikupili dok ste upotrebljavali njihove usluge. Nastavkom korištenja naših internetskih stranica vi prihvaćate našu upotrebu kolačića. Polica privatnosti.