ODRŽANO MEĐUNARODNO NATJECANJE U OCJENJIVANJU GOVEDA U PARIZU (SIA 2022)

 

 

Dana 02. ožujka 2022. održano je u sklopu Poljoprivrednog sajma (SIA 2022) međunarodno natjecanje u ocjenjivanju goveda na kome su sudjelovali i naši studenti Marijana Pleš i Mario Moharić. Natjecanje, na kojem je sudjelovalo 35 natjecatelja iz 17 država EU, bilo je pod pokroviteljstvom Ministarstva Poljoprivrede Republike Francuske.

Naši studenti su osvojili 15. mjesto (Marijana Pleš)  i 26. mjesto (Mario Moharić). Osim ocjenjivanja goveda, na Poljoprivrednom sajmu je paralelno održano i natjecanje u ocjenjivanju vina na kojem su sudjelovale i studentice Agronomskog fakulteta u Zagrebu. Studentice Ana Šišak i Tina Mrak osvojile su 12. i 13. mjesto u konkurenciji od 22 natjecatelja iz 11 država EU.

 

 

Dr.sc. Dražen Čuklić

Fotogalerija Fotogalerija Fotogalerija Fotogalerija Fotogalerija Fotogalerija Fotogalerija Fotogalerija Fotogalerija Fotogalerija Fotogalerija Fotogalerija Fotogalerija Fotogalerija Fotogalerija Fotogalerija Fotogalerija Fotogalerija Fotogalerija Fotogalerija

Prijava korisnika

Mrežna stranica koristi kolačiće (cookies). Kolačiće upotrebljavamo kako bismo personalizirali sadržaj i oglase, omogućili značajke društvenih medija i analizirali promet. Isto tako, podatke o vašoj upotrebi naše web-lokacije dijelimo s partnerima za društvene medije, oglašavanje i analizu, a oni ih mogu kombinirati s drugim podacima koje ste im pružili ili koje su prikupili dok ste upotrebljavali njihove usluge. Nastavkom korištenja naših internetskih stranica vi prihvaćate našu upotrebu kolačića. Polica privatnosti.