Anketa: Procjena Kvalitetnog Okvira Za Pripravništvo

 

Poštovani studenti,

 

obavještavamo vas ovim putem o anketi koju Europska komisija provodi u sklopu evaluacije kvalitativnog okvira za pripravništvo (Quality Framework for Traineeships - QFT) s ciljem poboljšanja pripravničkog staža širom Europske unije.

Ova anketa, namijenjena mladima sa ili bez iskustva u pripravništvu, prilika je da mladi iskažu svoje stavove vezane uz pripravništvo te podijele svoja iskustva, izazove i mišljenja o budućim mjerama politike u ovom području.

Dostupna je na hrvatskom jeziku, anonimna je i nalazi se na ovoj poveznici: https://ec.europa.eu/eusurvey/runner/15bf4662-0944-70c9-521a-61e02ca5cdd8.

Rok za ispunjavanje ankete je 13. ožujka 2022

Prijava korisnika

Mrežna stranica koristi kolačiće (cookies). Kolačiće upotrebljavamo kako bismo personalizirali sadržaj i oglase, omogućili značajke društvenih medija i analizirali promet. Isto tako, podatke o vašoj upotrebi naše web-lokacije dijelimo s partnerima za društvene medije, oglašavanje i analizu, a oni ih mogu kombinirati s drugim podacima koje ste im pružili ili koje su prikupili dok ste upotrebljavali njihove usluge. Nastavkom korištenja naših internetskih stranica vi prihvaćate našu upotrebu kolačića. Polica privatnosti.