Obavljeni prvi radovi u našem vinogradu i voćnjaku

Krenuli su radovi u vinogradu. Dobro je poznato da je zimska rezidba vinove loze jedan od najvažnijih zahvata kojim se, osim formiranja i održavanja uzgojnog oblika, osigurava i urod za narednu vegetacijsku sezonu. Sve se naučilo u teoriji, a sad je na red došla i studentska praksa.

Zatim je na redu bio voćnjak. Trebalo je savladati rezidbu različitih vrsta voćaka u našem voćnjaku. To je jako važno dobro napraviti jer o tome ovisi redovita i kvalitetna rodnost u narednoj vegetaciji.

Uz stručnu pomoć profesora Dragutina Kamenjaka i nadzor njegove asistentice Ive Šikač, sve je  obavljeno onako kako i treba biti, na vrijeme, a i s voljom. Doduše, nije bilo baš toplo, ali zato se i zove zimska rezidba.

Prijava korisnika

Mrežna stranica koristi kolačiće (cookies). Kolačiće upotrebljavamo kako bismo personalizirali sadržaj i oglase, omogućili značajke društvenih medija i analizirali promet. Isto tako, podatke o vašoj upotrebi naše web-lokacije dijelimo s partnerima za društvene medije, oglašavanje i analizu, a oni ih mogu kombinirati s drugim podacima koje ste im pružili ili koje su prikupili dok ste upotrebljavali njihove usluge. Nastavkom korištenja naših internetskih stranica vi prihvaćate našu upotrebu kolačića. Polica privatnosti.