Na Učilištu u sklopu Erasmus+ programa mobilnosti gostuju nastavnici i studenti s Biotehničkog fakulteta Sveučilišta u Podgorici

 

 

U razdoblju od 7. – 11. ožujka 2022. godine na Učilištu su u sklopu programa mobilnosti Erasmus+ KA 107 gostovali profesori s Biotehničkog fakulteta Sveučilišta u Podgorici – prof.dr.sc Aleksandra Despotović i prof.dr.sc. Miomir Jovanović. U sklopu njihovog boravka bila su organizirana gostujuća predavanja za studente Učilišta i stručno usavršavanje u suradnji s nastavnicima Učilišta. S profesorima je došlo i dvoje studenata preddiplomskog i diplomskog studija koji će sljedeća tri mjeseca boraviti na učilištu u svrhu kombinirane mobilnosti studiranja i obavljanja stručne prakse, a dvije studentice s našega Učilišta krajem ožujka 2022. odlaze na Erasmus+ mobilnost u Podgoricu.

Ovakve razmjene i mogućnost učenja u međunarodnom okruženju podižu kvalitetu nastave i studija i pružaju brojne mogućnosti razvoja i napredovanja za studente i nastavnike.

Fotogalerija Fotogalerija Fotogalerija Fotogalerija

Prijava korisnika

Mrežna stranica koristi kolačiće (cookies). Kolačiće upotrebljavamo kako bismo personalizirali sadržaj i oglase, omogućili značajke društvenih medija i analizirali promet. Isto tako, podatke o vašoj upotrebi naše web-lokacije dijelimo s partnerima za društvene medije, oglašavanje i analizu, a oni ih mogu kombinirati s drugim podacima koje ste im pružili ili koje su prikupili dok ste upotrebljavali njihove usluge. Nastavkom korištenja naših internetskih stranica vi prihvaćate našu upotrebu kolačića. Polica privatnosti.