Ovih su se dana sastali predstavnici Studentskog zbora, Nikola Mikinac (predsjednik), Luka Plavotić (zamjenik predsjednika), Ana Guzalić (studentska pravobraniteljica) te Vedran Znamenaček, Lea Šmit i Danijel Topljak (predstavnici studenata u Stručnom vijeću), Josipa Kristanović (članica Jedinice za osiguravanje i unapređivanje kvalitete) i dekanica Visokoga gospodarskog učilišta u Križevcima, dr. sc. Marcela Andreata-Koren.

Razgovaralo se o tekućim problemima te o radu Studentskog zbora i drugih odbora u čijem radu sudjeluju  studenti. Dekanica je, kao prvo, zahvalila na trudu vezanom za prisustvovanje i sudjelovanje na sjednicama Stručnog vijeća, kao i za druge aktivnosti. Naglasila je da studentima nije bilo lako uvijek biti prisutan u radu vijeća i odbora s obzirom na mjesto stanovanja.

Na kraju razgovora dekanica je studentima uručila rokovnike, kape, kemijske olovke te polo majice s natpisom Visokog gospodarskog učilišta u Križevcima. Za nabavljanje majica zaslužni su sami studenti, članovi Studentskog zbora, koji su prijavili projekt kojim su osigurali nabavu majica s natpisom Učilišta za promidžbene svrhe. Mora se napomenuti da smo u više navrata od strane MZO-a i Vijeća veleučilišta i visokih škola spomenuti zbog aktivnosti Studentskog zbora i prijavljivanja projekata. Od svih Studentskih zborova, ukupno su 34 veleučilišta i visoke škole, jedino su naši studenti i studenti još jednog visokog učilišta prijavom na natječaj realizirali sredstva koja je MZO osiguralo.

Približavaju se novi izbori za Studentski zbor, koji će se održati 17. ožujka 2022. Tko će biti novi članovi, da li isti ili neki drugi, vidjet će se uskoro.

VGUK

Prijava korisnika

Mrežna stranica koristi kolačiće (cookies). Kolačiće upotrebljavamo kako bismo personalizirali sadržaj i oglase, omogućili značajke društvenih medija i analizirali promet. Isto tako, podatke o vašoj upotrebi naše web-lokacije dijelimo s partnerima za društvene medije, oglašavanje i analizu, a oni ih mogu kombinirati s drugim podacima koje ste im pružili ili koje su prikupili dok ste upotrebljavali njihove usluge. Nastavkom korištenja naših internetskih stranica vi prihvaćate našu upotrebu kolačića. Polica privatnosti.