Podsađivanje u rasadniku

Gotov je još jedan posao u VGUK vinogradu. Naši vrijedni studenti prve godine, s profesorom Kamenjakom i njegovom asistenticom Ivom, odradili su podsađivanje rasadnika na kojeg smo posebno ponosni s obzirom da se radi o sorti Kleščec, autohtonoj sorti našeg Kalničkog vinogorja.

Studenti su, iako su tek prva godina, imali priliku čuti i naučiti kako se pravilno provodi podsađivanje. Ova mjera provodi se u cilju zamjene bolesnih trsova ili popunjavanja praznih mjesta u vinogradu.

Prijava korisnika

Mrežna stranica koristi kolačiće (cookies). Kolačiće upotrebljavamo kako bismo personalizirali sadržaj i oglase, omogućili značajke društvenih medija i analizirali promet. Isto tako, podatke o vašoj upotrebi naše web-lokacije dijelimo s partnerima za društvene medije, oglašavanje i analizu, a oni ih mogu kombinirati s drugim podacima koje ste im pružili ili koje su prikupili dok ste upotrebljavali njihove usluge. Nastavkom korištenja naših internetskih stranica vi prihvaćate našu upotrebu kolačića. Polica privatnosti.