Digitalizacija poljoprivrede - radionica s tvrtkom AGRIVI

 

 

U srijedu, 23. ožujka na našem Učilištu održana je radionica s tvrtkom AGRIVI o njihovoj digitalnoj platformi za poljoprivredu. AGRIVI je hrvatska tehnološka kompanija koja je razvila globalnu aplikaciju za upravljanje poljoprivrednom proizvodnjom. Zahvaljujući AGRIVI softveru korisnici u samo nekoliko klikova mogu dobiti sve informacije o svakoj fazi proizvodnje, ali i mnoštvo iznimno korisnih informacija koje omogućuju planiranje proizvodnje i pravovremeno realiziranje agrotehničkih mjera. Koriste ga profesionalni poljoprivrednici svih veličina, prehrambene kompanije, agro-banke i drugi dionici industrije poljoprivrede i hrane, a lokaliziran je na 15 jezika.

U prvom dijelu radionice upoznali smo se s tvrtkom AGRIVI, njihovom poviješću te planovima za budućnost. Drugi dio radionice bio je praktični dio u sklopu kojega smo vidjeli kako izgleda i radi njihov softver za upravljanje poljoprivrednom proizvodnjom te kako se unose podaci.  

Države diljem svijeta digitalizaciju poljoprivrede postavljaju kao ključnu stratešku odrednicu u narednom razdoblju iz razloga što digitalizacija poljoprivrede donosi brojne prednosti, kako za proizvođače tako i za potrošače poljoprivrednih proizvoda.

Na našem Učilištu uvijek težimo ka novim trendovima i modernizaciji u poljoprivredi, te suradnja s tvrtkom AGRIVI upravo to i pokazuje.

 

Milan Suša, mag. ing. agr. 

Fotogalerija Fotogalerija Fotogalerija Fotogalerija

Prijava korisnika

Mrežna stranica koristi kolačiće (cookies). Kolačiće upotrebljavamo kako bismo personalizirali sadržaj i oglase, omogućili značajke društvenih medija i analizirali promet. Isto tako, podatke o vašoj upotrebi naše web-lokacije dijelimo s partnerima za društvene medije, oglašavanje i analizu, a oni ih mogu kombinirati s drugim podacima koje ste im pružili ili koje su prikupili dok ste upotrebljavali njihove usluge. Nastavkom korištenja naših internetskih stranica vi prihvaćate našu upotrebu kolačića. Polica privatnosti.