Koordinatorica za međunarodnu suradnju i Erasmus koordinatorica dr.sc. Valentina Papić Bogadi u sklopu Erasmus+ mobilnosti KA103 boravila na turskom sveučilištu Canakkale Oneskiz mart

 

 

Protekloga je tjedna u periodu od 21. do 25. ožujka 2022. dr.sc. Valentina Papić Bogadi, koordinatorica za međunarodnu suradnju i Erasmus koordinatorica u sklopu programa Erasmus+ mobilnosti KA103 boravila u Turskoj na Canakkale Oneskiz mart sveučilištu.

Dr.sc. Papić Bogadi tom je prilikom održavala nastavu na preddiplomskom i diplomskom studiju na odsjeku za strane jezike, a ujedno studentima i nastavnicima predstavila Visoko gospodarsko učilište i mogućnosti realizacije mobilnosti kroz program Erasmus+. Dr.sc. Papić Bogadi je sudjelovala na nizu sastanaka u Uredu za međunarodnu suradnju i odsjeku za strane jezike u sklopu kojih se raspravljalo o mogućnostima proširenja postojeće suradnje kroz nove projekte. Erasmus ured Sveučilišta Canakkale Oneskiz mart je predstavio svoje preddiplomske i diplomske programe koji se izvode na engleskom jeziku, a koji bi mogli biti od interesa studentima Visokoga gospodarskog učilišta zainteresiranim za realizaciju mobilnosti u svrhu studiranja.

Fotogalerija Fotogalerija Fotogalerija

Prijava korisnika

Mrežna stranica koristi kolačiće (cookies). Kolačiće upotrebljavamo kako bismo personalizirali sadržaj i oglase, omogućili značajke društvenih medija i analizirali promet. Isto tako, podatke o vašoj upotrebi naše web-lokacije dijelimo s partnerima za društvene medije, oglašavanje i analizu, a oni ih mogu kombinirati s drugim podacima koje ste im pružili ili koje su prikupili dok ste upotrebljavali njihove usluge. Nastavkom korištenja naših internetskih stranica vi prihvaćate našu upotrebu kolačića. Polica privatnosti.