Na Učilište u sklopu Erasmus+ programa mobilnosti stiglo još dvoje nastavnika s Biotehničkog fakulteta Sveučilišta u Podgorici

 

Ovoga tjedna u razdoblju od 28. ožujka do 1. travnja 2022. godine na Učilištu u sklopu programa mobilnosti Erasmus+ KA 107 gostuju profesori s Biotehničkog fakulteta Sveučilišta u Podgorici – dr.sc Miljan Joksimović i mr.sc. Irfan Mujanović. Uvažene su goste u ponedjeljak 28. ožujka u jutarnjim satima primile dekanica Učilišta dr.sc. Marcela Andreata-Koren i prodekanica dr.sc. Tatjana Jelen. U sklopu petodnevnog boravka u svrhu podučavanja i usavršavanja nastavnici će držati predavanja studentima preddiplomskog stručnog studija i specijalističkog diplomskog stručnog studija, a ujedno će se upoznati s informatičkim sustavima za evidenciju studenata i održavanje ispita koji se koriste na Učilištu.

Zajednicka fotografija

Prijava korisnika

Mrežna stranica koristi kolačiće (cookies). Kolačiće upotrebljavamo kako bismo personalizirali sadržaj i oglase, omogućili značajke društvenih medija i analizirali promet. Isto tako, podatke o vašoj upotrebi naše web-lokacije dijelimo s partnerima za društvene medije, oglašavanje i analizu, a oni ih mogu kombinirati s drugim podacima koje ste im pružili ili koje su prikupili dok ste upotrebljavali njihove usluge. Nastavkom korištenja naših internetskih stranica vi prihvaćate našu upotrebu kolačića. Polica privatnosti.