Dr. sc. Siniša Jelovčan, globalni tehnički menadžer za kontrolu insekata u firmi Syngenta, održao je u petak, 1. travnja predavanje studentima s dvije teme:

  • Budući izazovi i trendovi u poljoprivrednoj proizvodnji
  • Primjena novih tehnologija u poljoprivredi.

Predavanje su sa zanimanjem pratili studenti druge godine preddiplomskog stručnog studija, smjera Bilinogojstvo i Menadžment u poljoprivredi te studenti specijalističkog diplomskog stručnog studija Poljoprivreda, smjer Održiva i ekološka poljoprivreda. Dr. Jelovčan je govorio o promjenama koje se već sad događaju u poljoprivredi kao i onima koji su pred nama, s naglaskom na izazove i trendove u zaštiti bilja. Svojim predavanjem dr. Jelovčan također je motivirao studente za neprestani rad na vlastitom razvoju te naglasio kako se jedino stalnom edukacijom može biti u koraku s promjenama koje dolaze te uspješno rješavati probleme i izazove.

dr. sc. Marijana Ivanek-Martinčić, prof. v. š.

Prijava korisnika

Mrežna stranica koristi kolačiće (cookies). Kolačiće upotrebljavamo kako bismo personalizirali sadržaj i oglase, omogućili značajke društvenih medija i analizirali promet. Isto tako, podatke o vašoj upotrebi naše web-lokacije dijelimo s partnerima za društvene medije, oglašavanje i analizu, a oni ih mogu kombinirati s drugim podacima koje ste im pružili ili koje su prikupili dok ste upotrebljavali njihove usluge. Nastavkom korištenja naših internetskih stranica vi prihvaćate našu upotrebu kolačića. Polica privatnosti.