Posjet učenika i nastavnika Zdravstvene i veterinarske škole dr. Andrije Štampara iz Vinkovaca Učilištu

U sklopu svoje terenske nastave čiji je program sadržavao i posjet Srednjoj gospodarskoj školi Križevci,  učenici 2. razreda veterinarskog usmjerenja Zdravstvene i veterinarske škole Dr. Andrije Štampara iz Vinkovaca sa svojim profesoricama posjetili su i Praktikum za zootehniku na Učilištu.

Na dvorištu naše Ratarne pozdravila ih je dekanica, dr. sc. Marcela Andreata-Koren, i zaželjela im dobrodošlicu uz nekoliko uvodnih rečenica o Učilištu. Zatim su dr. sc. Damir Alagić i dr. sc. Tatjana Jelen preuzeli njihovo stručno vođenje kroz praktikum.

Učenici su razgledali sve naše životinje, ovce, koze, goveda, konje, kokoši i magarce.  Vidjelo se da su pravi zaljubljenici u životinje, što i priliči njihovom usmjerenju.

Gosti su bili vidno zadovoljni, a i dan je bio prekrasan. Dogovarali smo buduće posjete, kao i mogućnost predstavljanja našeg studija maturantima ovog usmjerenja.

 

Prijava korisnika

Mrežna stranica koristi kolačiće (cookies). Kolačiće upotrebljavamo kako bismo personalizirali sadržaj i oglase, omogućili značajke društvenih medija i analizirali promet. Isto tako, podatke o vašoj upotrebi naše web-lokacije dijelimo s partnerima za društvene medije, oglašavanje i analizu, a oni ih mogu kombinirati s drugim podacima koje ste im pružili ili koje su prikupili dok ste upotrebljavali njihove usluge. Nastavkom korištenja naših internetskih stranica vi prihvaćate našu upotrebu kolačića. Polica privatnosti.